BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Senin, 26 Desember 2011

photo session~

assalamu'allaikum~~ :)

this time I want to show up my photo session with my bestfriend, Anisa.

I'm sorry if my pict(s) make your heart beating faster like normally haha :))

sooo, here's my pict with @nisoong!~




LOVE IT!!
gue gak pinter dalam hal berpose. dipoto bisa senyum aja udah bagus hehe.

and nooow... you guys, just feel free to enjoy my next pict.
don't blame on me if you want to make my pict to your pc's wallpaper :D





udah-udaaah... jangan diliatin gitu terus ah guenya. malu nih gue :3 (gila)

sepulang dari photo shoot itu, kaki gue sama nisa gatel-gatel banget.
dan entah kenapa selama poto-poto di ilalang itu, gue mikir bakal nemuin mayat orang atau mayat apaan lah ditengah-tengah rumput ilalang itu hahaha

eh ngomong-ngomong udah cukup kan nih poto gue-nya? kalo kurang, gak usah malu-malu buat minta sama gue yah (abis ini yang ngefollow blog gue, langsung unfollow semua kayanya hahaha :P) jangan tapinya yaaah~
MySpace
oh, I forget! I just wanna say.......... HAPPY HOLIDAY GUYS!!!~~
hope all of you enjoy this short holiday. and so do I! I hope I can use my holiday as good as possible.
but poor for some of you or exactly my friends, to prepare the final exam after this holiday. or this time they're face the final exam, now! ckck teteph cmunguddh eeaa qaqaah~~

baiklah, akhir kata, saya ucapkan wassalamu'allaikum~~